Om os

Om osVi er en familie på fire bestående af , Thomas , Anita og Thomas 2 drenge Andreas og Julius , som bor ved os hver anden uge.

Vi har tidligere haft golden retriever, men i 2016 fik vi øjnene op for mastiff racen.

Vi havde længe snakket om vi gerne ville have en stor hund, så vi valgte at besøge en mastiff opdrætter, for at se om racen var noget for os. Det var kærlighed ved første blik ! 

Der skulle dog gå nogle år før vi blev de heldige ejer af disse skønne væsner. I  august 2019 mistede vi vores Golden Luffe , og vi havde planer om vi ville vente noget tid inden vi skulle have ny hund, fordi tabet af Luffe var så hårdt.

Vi havde et ønske om at få en stor hanhund, da ingen af os havde prøvet at have hunhund før, men fordi huset blev for stille uden nogen hund, kunne vi ikke vente på en han , så 27 december flyttede Solvej på 8 uger ind hos os.

Det viste sig så også at vi endte med at få en meget stor hund, på trods af hun var den mindste i kuldet, er hun nu oppe på 85kg og ikke færdig med at vokse endnu.

Vi valgte at flytte i større hus, og købe større bil , det var godt vi gjorde det, for i juli 2020 fik vi et opkald om Whalborg på 4 år kunne bo ved os?!

vi var meget i tvivl, for 2 SÅ store hunde var noget af en mundfuld . Men vi sagde ja til at prøve , og vi har ikke fortrudt et sekund .

Whalborg passer perfekt ind i vores familie . Og de 2 damer har utrolig meget glæde af hinanden.

Vi vil ikke udelukke der kommer flere hunde på adressen med tiden, for på trods af deres størrelse, ikke fylder ret meget, da de er så stille og rolige og bare tøffer rundt. Men lige nu "nøjes" vi med  Whalborg og Solvej.

KONTAKT OS