Whalborg

Whalborg holder vagt i havedøren. 

Whalborg er med på udstilling

Whalborg 05.09.2015

Farm of snorring dog Whalborg

Whalborg er en Engelsk mastiff på  6 år.

I juli 2020 fik vi et opkald fra hendes opdrætter ( Pia der har kennel Farm of snorring dog) at Whalborgs nuværende familie ikke kunne beholde hende mere, om det mon var muligt hun kunne bo ved os. Vi blev enige om at vi ville passe hende til hun fik et blivende hjem.

Men da vi havde haft hende en månede og udsigten til at hun fik et forevigt hjem var lang, valgte vi at beholde hende. Ja allerede efter et par dage håbede vi faktisk på hun ikke skulle flytte igen, for hun var og er den mest fantastiske hund.

Hun har en helt speciel personlighed der slet ikke er til at stå for, og det bedste hun ved er at putte helt tæt . Hun er god til at holde lidt styr på Solvej, og hun passer på hende hvis Solvej er utryg.

Så vi har ikke fortrudt et øjeblik at hun blev ved os, og her bliver det hendes forevigt hjem.

Vi har ikke planer om at Whalborg skal udstilles eller have hvalp. Ikke fordi vi ikke syntes hun er smuk, men fordi vi først har fået hende så sent, og hun ikke har været vant til udstilling . Og hvalpe mener vi hun er for gammel til, fem år er meget hvis det er første kuld. Så hun får bare lov at nyde hendes "alderdom" .Men hun er altid med os hvis vi skal noget med Solvej, selv til dyrlæge :)

Har i mon noget jeg kan spise, nu når jeg er SÅ sød 

strantur i frostvejr

Whalborg vil bare gerne hjem og sove på sofaen

Vores søde kærlige Whalborg på 5 1/2 år

Hvem kan stå for den her basse ?!